Over Aannemingsbedrijf Bangma

Bangma B.V. is sinds 2010 gevestigd in Sint Nicolaasga en staat in Friesland bekend als een betrouwbaar en allround bouwbedrijf.

Wij staan voor het leveren van goede kwaliteit. De kwaliteit die wij naleven voldoet altijd aan de verwachtingen van onze klanten en de meest moderne standaarden. Dit doen wij door projecten (zowel klein als groot) op tijd en volgens de afgesproken prijs en specificaties op te leveren.

Onze historie

In 2005 besloten Jan Mulder en Berend Berger (de huidige directie) een bouwbedrijf op te richten. Er werd destijds met name gefocust op de bouw van tuinhuisjes, priëlen, schuttingen en walbeschoeiingen. Een belangrijk deel van de omzet in die tijd was de handel in speeltoestellen, tuinmeubelen en tuinhout. Dit bedrijf, met de naam “Houtbouw de Bevers”, opereerde vanuit een pand (boerderij fam. Berger) aan de Jousterweg te Oudehaske. Al snel werd “Houtbouw de Bevers”, een begrip in Oudehaske en omstreken.

Na verloop van tijd werden de activiteiten uitgebreid met onder andere het realiseren van een aanbouw bij bestaande woningen en diverse renovatieprojecten. Ook toen werden er al kleinschalige Houtskeletbouw (HSB) projecten uitgevoerd, met name bij de realisatie van nieuwe daken.

Bedrijfspand laten bouwen Bangma Friesland
Vaklieden Bangma Friesland

Overname Bangma in 2010

In 2010 deed zich de mogelijkheid voor om het bedrijf Bangma uit Oosterzee over te nemen. Bangma was bekend door de vele projecten binnen de agrarische sector, maar ook door renovatie en huizenbouw. Onder de naam Aannemingsbedrijf Bangma B.V. werden vervolgens de activiteiten voortgezet.

Na een aantal jaren is Bangma B.V. verhuisd van Oudehaske naar Sint Nicolaasga. Hier is het hoofdkantoor gevestigd en vinden in de werkplaats de activiteiten op het gebied van houtskeletbouw plaats. Bangma B.V. is inmiddels uitgegroeid naar een middelgroot bouwbedrijf waar tussen de 30 en 40 mensen werkzaam zijn.