Uw bedrijfspand op maat

Of u nu een nieuw bedrijfspand, kantoor, loods of werkplaats wilt, bij Bangma B.V. bent u aan het juiste adres. We realiseren graag samen met u een nieuw pand dat geheel past bij de uitstraling van uw organisatie.

We staan u graag te woord en kunnen u een snelle prijsindicatie geven.

De mogelijkheden voor een bedrijfspand zijn eindeloos. Van modern tot traditioneel, groot, klein, energieneutraal of casco. Wij passen ons aan bij uw wensen.

Onze werkwijze bij utiliteitsbouw

Uw nieuwe bedrijfspand kan traditioneel worden gebouwd of met houtskeletbouw als bouwmethode. Wilt u meer weten over houtskeletbouw? Bekijk dan onze pagina over houtskeletbouw.

Bangma B.V. is een organisatie met een platte structuur. Dit betekent dat de bedrijfsleiding en het team van vaklieden samenwerken op basis van gelijkheid. Wij vinden het belangrijk dat de klant altijd centraal staat.

U kunt ons gehele team benaderen voor vragen. Iedereen binnen onze organisatie kan u doorverwijzen naar de juiste persoon. De facetten op het gebied van woningbouw kunnen we u dus goed helpen bij al uw bouwvragen. Wij houden u altijd op de hoogte van de vorderingen binnen uw project.

Utiliteitsbouw bedrijfpanden Bangma Friesland
Bedrijfspand laten bouwen Bangma Friesland

Ons team van vaklieden

Wij hebben een vast team van medewerkers in onze werkplaats die goed op elkaar zijn afgestemd. Zij zorgen ervoor dat alle houtskeletbouwelementen tot op de millimeter nauwkeurig passen, zodat collega┬┤s ze snel kunnen verwerken op de bouwplaats. Het team in de werkplaats werkt samen met een robot die ervoor zorgt dat er geen foutmarge in de elementen zit.