Dronebeelden van uw project

Wilt u dronebeelden van uw project (in aanbouw)? Dan bent u bij Bangma B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van indrukwekkende foto’s, een panoramafoto vanaf grote hoogte of een videoclip met beelden vanuit vogelvluchtperspectief.

Inspectie en controle met onze drone

Met onze drone kunnen we uw gebouw(en) inspecteren op bijvoorbeeld gebreken. Met de warmtecamera kunnen wij isolatielekken opsporen in uw woning of bedrijfspand.

Wij verzorgen professionele luchtfoto’s en opnames met behulp van onze drone. De drone maakt hoge resolutie foto’s en video’s met behulp van een Glimbol 4K 360 graden camera. Onze droneoperator is gecertificeerd en op de hoogte van wet- en regelgeving.

Utiliteitsbouw bedrijfpanden Bangma Friesland
Duurzaam bouwen Aannemingsbedrijf Bangma

Aanleveren bestanden

Dronefoto’s kunnen in verschillende formaten aangeleverd worden en kunnen desgewenst bewerkt worden. De foto’s zijn altijd rechten- en logovrij en worden desgewenst via WeTransfer of op een USB-stick aangeleverd.

Kosten voor dronebeelden

Prijzen zijn vanaf € 55,- en inclusief onze ervaren en getalenteerde droneoperator. We zullen u vooraf voorzien van een prijsopgave en alles zal op maat en volgens uw wensen worden afgestemd.

Werkgebied

Bangma B.V. is gevestigd in Sint Nicolaasga en ligt direct aan de snelweg (A6). Wij zijn vooral in het Noorden en Midden van Nederland werkzaam. Maar staan ook klaar voor klanten uit de rest van Nederland.