De diensten van Bangma B.V.

Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van bouwen. Klik op onderstaande iconen om meer te lezen over de diensten van Bangma B.V.

Onze werkwijze

Aannemingsbedrijf Bangma is sinds 2010 een organisatie met een platte structuur. Dit betekent dat de bedrijfsleiding en het team van vaklieden samenwerken op basis van gelijkheid. Wij vinden het bovendien belangrijk dat de klant altijd centraal staat.

U kunt ons gehele team benaderen voor vragen. Iedereen binnen onze organisatie beheerst alle facetten op het gebied van bouwen en kan u dus goed helpen bij al uw bouwvragen. Wij houden u altijd op de hoogte van de vorderingen binnen uw project. Zo komen we samen met u tot het gewenste resultaat op maat.

Stallenbouw Bangma Friesland
Duurzaam bouwen Aannemingsbedrijf Bangma

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als bedrijf staan wij achter het principe van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij focussen ons op het hergebruiken van materialen en het beperken van verspilling. Door het gebruik van een robot in onze werkplaats is de foutmarge in de houtskeletbouwelementen vrijwel nihil. We hebben dus nauwelijks materieel afval.

Een voorbeeld van een MVO-project is de realisatie van een viertal Ecohuizen (een samenwerking met Proplan Ontwikkeling B.V.). Deze woningen zijn gebouwd met ecologisch verantwoorde materialen.

Ons wagenpark bestaat uit recente modellen die volgens de AdBlue technologie rijden om uitstoot te beperken. Onze werkplaats is voorzien van moderne afzuigsystemen en de wanden van onze werkplaats zijn geïsoleerd om geluidshinder te beperken.

Partners en dochterondernemingen

IkwilAsbestVrij is een samenwerkingsverband tussen Bangma B.V. en TN Slopen & Saneren. Samen hebben wij onze krachten gebundeld om u van dienst te zijn bij uw asbestsaneringsvraag of voor het renoveren van asbesthoudende producten. Kijk voor meer informatie op de website: www.ikwilasbestvrij.nl.

Bangma B.V. is partner van Giet Mooi. Giet Mooi levert anhydriet dekvloeren voor uw project. Deze dekvloer heeft betere eigenschappen dan een traditionele cementdekvloer. Kijk voor meer informatie op de website: www.gietmooi.nl.