Houtskeletbouw; duurzaam en betaalbaar

Houtskeletbouw (HSB) is een hoogwaardige prefab bouwmethode. Met deze bouwmethode kunnen wij snel een duurzame en betaalbare woning realiseren. Natuurlijk kan uw bedrijfspand ook door middel van deze duurzame bouwmethode worden gerealiseerd. Lees hier meer over woningbouw en het realiseren van een bedrijfspand.

Onze werkwijze bij houtskeletbouw

In de werkplaats maakt onze dochteronderneming (Bevershoutconstructies) de verschillende elementen; gevels, wanden, vloeren en daken. Vervolgens transporteren we de elementen naar de bouwplaats. De betreffende elementen worden met behulp van een robot uiterst nauwkeurig geproduceerd. Onze vakmensen zetten de nieuwe woning ter plekke voor u in één dag op. Dit doen we direct wind- en waterdicht.

Bangma B.V. heeft een vast team van medewerkers in de werkplaats die goed op elkaar zijn afgestemd. Zij zorgen ervoor dat alle houtconstructies tot op de millimeter nauwkeurig passen. De elementen kunnen vervolgens snel verwerkt worden op de bouwplaats. Het team in de werkplaats werkt samen met een robot die ervoor zorgt dat er geen foutmarge in de elementen zit.

b3
b4

Werkgebied

Bangma B.V. is gevestigd in Sint Nicolaasga en ligt direct aan de snelweg (A6). Wij zijn vooral in het Noorden en Midden van Nederland werkzaam, maar staan ook klaar voor klanten uit de rest van Nederland.

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als bedrijf staan wij achter het principe van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij focussen ons op het hergebruiken van materialen en het beperken van verspilling. Door het gebruik van een robot in onze werkplaats is de foutmarge in de houtskeletbouwelementen vrijwel nihil. We hebben dus nauwelijks materieel afval.