Stortgoed

Bangma B.V. is partner van Stortgoed. Stortgoed levert beton, complete betonvloeren en renovatievloeren. Er worden verschillende opties aangeboden voor het storten van beton. U kiest zelf of u alleen beton wilt bestellen, een compleet afgewerkte vloer wilt of een renovatievloer inclusief vloerverwarming.

Logo Stortgoed

Het team van Stortgoed bestaat uit een flexibel team van ervaren vakmensen die de betonpomp bedienen en de stort begeleiden. De pomp en bus zijn voorzien van alle benodigde gereedschappen om de stort zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wij beschikken over een bouwlaser, trilbalk, schuurborden, afwerkspanen, trilnaald op accu en uiteraard over harken, scheppen en bezems. Het team van Stortgoed kan uw project zo compleet afleveren als u wilt: we kunnen alleen beton leveren, maar we bieden ook de optie om het te lossen met een betonpomp en de vloer af te werken.

IMG 3799 scaled
Schuimbeton2

Hoe werkt het bestellen van een betonvloer?

Wij leveren zowel beton, als schuimbeton voor uw renovatievloer. U kunt al vanaf 1 m3 bij ons bestellen. Wilt u dat we alleen beton leveren, of wilt u dat we uw nieuwe betonvloer helemaal afwerken? U kiest zelf hoeveel gemak u wilt. Vervolgens horen wij graag wanneer u het klaar wilt hebben. Vraag uw offerte aan en maak direct een afspraak voor het storten van uw nieuwe betonvloer. Wij leveren snel en vakkundig.

Kijk voor meer informatie en voordelen op de website: www.stortgoed.nl.