Moderne en duurzame woningbouw

Heeft u plannen voor een nieuwe woning? Bij Bangma B.V. bent u aan het juiste adres. De mogelijkheden voor woningbouw zijn eindeloos. Voorbeelden zijn: modern, groot, klein, levensloopbestendig, energieneutraal of casco.

Uw nieuwe woning kan traditioneel worden gebouwd of met houtskeletbouw als bouwmethode. Wilt u meer weten over houtskeletbouw? Bekijk dan onze pagina over houtskeletbouw.

Onze werkwijze bij woningbouw

Bangma B.V. is een organisatie met een platte structuur. Dit betekent dat de bedrijfsleiding en het team van vaklieden samenwerken op basis van gelijkheid. Wij vinden het bovendien belangrijk dat de klant altijd centraal staat.

U kunt ons gehele team benaderen voor vragen. Iedereen binnen onze organisatie kan u doorverwijzen naar de juiste persoon. De facetten op het gebied van woningbouw kunnen we u dus goed helpen bij al uw bouwvragen. Wij houden u altijd op de hoogte van de vorderingen binnen uw project.

Woningbouw Bouwbedrijf Bangma Friesland
Vaklieden Bangma Friesland

Ons team van vaklieden

Wij hebben een vast team van medewerkers in onze werkplaats die goed op elkaar zijn afgestemd. Zij zorgen ervoor dat alle houtskeletbouwelementen tot op de millimeter nauwkeurig passen, zodat collega's ze snel kunnen verwerken op de bouwplaats. Het team in de werkplaats werkt samen met een robot die ervoor zorgt dat er geen foutmarge in de elementen zit.