Asbestsanering in goede handen

IkwilAsbestVrij is een samenwerkingsverband tussen Bangma B.V. en TN Slopen & Saneren. Samen hebben we de krachten gebundeld om u van dienst te zijn bij uw wensen rondom asbestsanering of voor het renoveren van asbesthoudende producten.

IkWilAsbestVrij

Waarom is asbestsanering nodig?

Het is algemeen bekend dat asbest slecht is voor uw gezondheid. Helaas zijn er op dit moment nog duizenden boerenbedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe waar nog asbest op de daken ligt. Voor 2024 moeten alle asbestdaken vervangen zijn.

Certificering

Asbestsanering mag alleen door gecertificeerde bedrijven worden gedaan. Met onze SC-530 en VCA-certificaat voldoen wij hieraan. Daarnaast is het zo dat verschillende verzekeringsmaatschappijen bij het verlenen van dekking eisen dat asbest per 2024 verwijderd is.

Asbestsanering Bangma Friesland
Asbestsanering Bouwbedrijf Bangma Friesland

Wat doen we?

We ontzorgen u volledig. Dit doen we door het verwijderen van de asbest tot het plaatsen van een nieuw asbestvrij dak. Door middel van het renoveren van uw dak kunnen we met relatief weinig middelen een groot resultaat behalen. Renovatie zorgt ervoor dat de bestaande bouw nog decennialang gebruikt kan worden.

Zonnepanelen

We kunnen tijdens de asbestsanering ook direct andere zaken voor u verzorgen. U kunt denken aan extra isolatie of het aanbrengen van zonnepanelen op uw dak.

Kijk voor meer informatie op de website: www.ikwilasbestvrij.nl.