Anhydriet dekvloeren van Giet Mooi

Bangma B.V. is partner van Giet Mooi. Giet Mooi levert anhydriet dekvloeren voor uw project. Deze dekvloer heeft betere eigenschappen dan een traditionele cementdekvloer.

Giet Mooi

De anhydriet dekvloeren van Giet Mooi zorgen voor een perfecte omhulling van vloerverwarmingsleidingen en staan garant voor een hoge kwaliteit dekvloer. Een anhydrietvloer is geschikt voor iedere ruimte en kan al vanaf 15 mm hoogte worden aangebracht. Anhydriet levert het hoogste rendement in combinatie met vloerverwarming.

Ook in het geval van een complete vloerrenovatie is een anhydriet dekvloer de juiste optie. Giet Mooi levert voor uw renovatie het schuimbeton, de vloerverwarming en een anhydriet dekvloer.

Dekvloeren Gietmooi
Dekvloeren Gietmooi Bangma

Voordelen van anhydriet dekvloeren

In tegenstelling tot een cementdekvloer, wordt een anhydrietvloer gegoten waardoor we een groot aantal vierkante meters per dag kunnen leggen. Deze manier van werken is veel effici├źnter en minder arbeidsintensief.

Daarnaast zorgt een anhydriet dekvloer voor een optimale prestatie van vloerverwarming doordat er een betere warmtegeleiding mogelijk is. Na 24 uur is de vloer al beloopbaar, scheurvorming is minimaal door de sterke eigenschappen van het materiaal en de vloer hoeft niet geschuurd te worden.

Kijk voor meer informatie en voordelen op de website: www.gietmooi.nl.